Inkl. momsExkl. moms

Hos oss på Rosén får du prova Pur/Work step innan köp!

Köp inte ”grisen i säcken”.

”Prova innan köp” fungerar på så sätt att du som företag i lugn och ro väljer ut en produkt som du är intresserad av. Istället för att lägga produkten i varukorgen kontaktar du i stället vår kundtjänst via mail info@roseninnovation.com och uppger vilken eller vilka produkter du vill prova. Vi skickar eller levererar därefter produkten till dig så att då kan du i lugn och ro prova produkten på din arbetsplats och se om den är rätt för dig.

Om du vill behålla produkten behöver du bara kontakta oss, så löser vi tillsammans det praktiska med fakturaadress, leveransadress m.m.

Om du inte är nöjd med produkten kontaktar du vår kundtjänst inom 10 dagar och meddelar detta (i annat fall utgår vi från att ni behåller produkter och sänder faktura på varans ordinarie pris (utprovning kan ej kombineras med rabatter eller kampanjer)). Därefter sänds produkten tillbaka till: Rosen Innovation AB  Stuvaregatan 1  29635  Åhus

Villkor: För att produkten ska kunna returneras ska produkten vara i oskadat skick / nyskick samt i orginalkartong. Eventuella frakter bekostas alltid av kunden.

Alla produkter i vårt sortiment kan inte provas innan köp, men kontakta oss ändå, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.