Durk Step

  • 70.00 EUR
  • excl. taxIn stock.
Dela
Article Number: 5228

Durk Step Ergonomisk Matta


Antal är meter som man önskar ( helrulle är 18meter)


  • Durk Step är en storsäljande matta på grund av dess slitstyrka, goda ergonomiska egenskaper och flexibla arbetsområden. Denna klassiska svensktillverkade kvalitetsmatta har funnits på marknaden under många år och är fortfarande lika populär.
  • Durk Step har en stabilitet och hållfasthet som ger dig mycket matta för pengarna. Det övre skiktet i mattan består av ett 3 mm tjockt durkmönstrat nitrilgummi som ger ett bra halkskydd. Det undre lagret är tillverkat av skummat PVC-fritt EPDM-cellgummi med mycket bra svikt och hållbar botten som inte smular eller tappar svikten.
  • Genom sin höga slitstyrka och tålighet mot spill av oljor, fetter och kemikalier är denna kvalitetsmatta lämplig för industrimiljöer och butiker.
  • Mattan finns i standardbredd men kan även kapas eller skarvas för att täcka både små och stora ytor. Det gör Durk Step till en mycket flexibel arbetsplatsmatta som du kan få anpassad efter just dina behov och önskemål.


Vill du ha riktigt breda mattor är det inget problem, vi vulkar ihop mattor till den bredd du önskar och vill du ha speciella mått i form av exempelvis ett L eller rund fixar vi det också. Sänd oss en ritning eller mått via mail så återkommer vi med pris inom kort.


Vid kundanpassade längder levereras mattan alltid med fasade kanter om inget annat anges. Kapnings- och fasningskostnaden är inkluderat i priset.


Mark 6 rope-b chock

110.00 EUR excl. tax

Mark 2 chock Ice handel & rope

105.00 EUR excl. tax

Mark 2 Friction rope-b chock

108.00 EUR excl. tax

Mark 1 rope

47.00 EUR excl. tax

Mark 2 rope-b chock

95.00 EUR excl. tax

Handle Ball on your Chock

14.00 EUR excl. tax

Mark 1 Black Twin Chock

94.00 EUR excl. tax